Itsensä johtaminen ja palautuminen - työpaja työyhteisöille

Lomat ovat tärkeitä, mutta on hyvä huolehtia omasta jaksamisestaan myös niiden välillä – jokaisena työpäivänä. 

Lomat ovat tarpeellisia ihmisen hyvinvoinnin kannalta, mutta on tärkeää, että huolehdimme palautumisesta ja jaksamisesta jokaisena työpäivänä. Joidenkin tutkimusten mukaan loman palauttava vaikutus voi olla jopa vain kaksi viikkoa. Hybridityö on tuonut työn tekemiseen joustavuutta ja vapautta, mutta myös vastuuta oman työajan suunnittelusta. Jokaisella on omat toimivat tapansa rytmittää päiviä. Hyviä itsensä johtamisen ja palautumisen käytänteitä kannattaa jakaa työkavereiden kesken. Toimivaan yhteistyöhön tarvitaan myös yhteistä reflektiivistä ja sosiaalista aikaa. Nyt on hyvä pysähtyä yhdessä jakamaan ajatuksia siitä, kuinka tuemme omaa ja toistemme hyvinvointia syksyn ja talven haasteissa. 

Työpajan sisältö

Työpajassa puhumme itsensä johtamisen ja palautumisen hyvistä käytänteistä ja hyvän vuorovaikutuksen merkityksestä erityisesti hybridityössä. Tämä parituntinen on joustava yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Annamme runsaasti aikaa keskustelulle, ajatustenvaihdolle ja yhdessä ideoinnille. Tavoitteena on, että osallistujille saavat mukaansa käytännön työkaluja oman ja yhteisen työnsä kehittämiseen. 

Toteutus

Työpaja toteutetaan etänä ja sen kesto on kaksi tuntia. Työpajan toteutuksesta vastaa ratkaisukeskeinen valmentaja (IASTI sertifioitu Coach). 

Kenelle tämä soveltuu?

Työyhteisöille ja tiimeille toimialasta riippumatta. 

Hinta

5 – 10 hengen ryhmät, 950 Euroa + Alv. per ryhmä
Yli 10 hengen ryhmät 95 Euroa + Av. per osallistuja

"Ota yhteyttä niin suunnitellaan valmennusohjelma joka palvelee juuri teidän tarpeitanne"